Marianne Ter Meer

Mijn naam is Marianne Ter Meer.
Ik ben in contact gekomen omdat meerdere personen in de omgeving met Neurofeedback werden getraind. Een jongetje van toen nog 7 jaar, met ADHD, is met behulp van de training geheel van zijn medicijnen afgekomen en kan nu beter met zijn ADHD omgaan (en is een leuk en populair kind geworden voor de omgeving). Een jong volwassen, verlegen man is van zijn stotteren afgekomen, kan veel beter keuzes maken en staat nu heel stevig in zijn schoenen en komt zelfverzekerd over.
De niet traditionele geneeswijze hebben altijd mijn interesse gehad en toen ik deze resultaten zag was ik overtuigd. Neurofeedback kan iedereen gebruiken, daarom ben ik begonnen met de opleiding.
Later toen ik zelf de Neurofeedback trainingen gaf zag ik bij diverse cliënten de verbluffende resultaten. Mijn cliënten zitten beter in hun vel, kunnen heel veel beter met stress omgaan en daardoor maken ze grote sprongen in hun ontwikkeling op sociaal, intellectueel en persoonlijk gebied. Omdat de resultaten in combinatie met het coaching traject zo verrassend positief is, willen de cliënten vaak wekelijks een training.
Ik heb jarenlang ervaring met coaching en begeleiding van kwetsbare cliënten met psychiatrische- en/of sociaal/emotionele stoornissen, licht verstandelijke beperking, met traumatische problematiek of agressief gedrag, waarbij behandeling in principe niet of nauwelijks mogelijk is. Ze zijn niet toegankelijk voor therapie. Ik merk dat na een aantal trainingen met Neurofeedback de cliënten er wel voor openstaan. Cliënten zijn verwonderd over hun mogelijkheden.
In de praktijk maak ik gebruik van het Neuroptimalsysteem. Ik heb de opleiding gevolgd bij Christina Rompa van Breingoed. Er is altijd nog weer wat bij te leren en ook om er nog meer van te weten.
Kortom, ik ben verwonderd en blij dat ik door het Neuroptimalsysteem zoveel cliënten heb kunnen helpen en hoop dat in de toekomst nog veel meer te kunnen doen.